In 3 uur minstens één stap verder met je onderneming

De workshop “Klant, beeld, geld” van Dromen & Daden duurt één dagdeel en organiseren we binnenkort in Rotterdam-West.

Kosten en opbrengsten
Tijdens drie sessies van een uur krijg je waardevolle tips om je bedrijf te verbeteren. Plus: een half uur sparren met één van ons. Naast natuurlijk een inspirerend dagdeel met koffie, thee en een lunch. We werken met waardebepaling achteraf, lees meer op: waardebepalingachteraf.info

Thema’s van de workshops

Klant

Alle sales begint en eindigt met emotie. Het sturen en beïnvloeden van die emotie zowel bij jezelf als die van je klant is daarom heel belangrijk. In deze workshop maak je kennis met de rol van emoties in het verkoop-, en aankoopproces. We werken met jouw voorbeelden zodat je direct praktisch aan de slag gaat.

Beeld

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat scheelt een hoop schrijfwerk voor jou en leeswerk voor (potentiële) klanten. In één oogopslag helderheid. We onderzoeken in deze workshop hoe je de kern van je verhaal vindt en in beeld brengt. Wat wil jij dat klanten van jou bedrijf begrijpen?

Geld

In deze workshops laat ik je zien hoe je geld kunt vinden binnen of buiten je bedrijf. Je ziet dat je met een digitale administratie minder fouten maakt en tijd bespaart. En dat je zorgeloos onderneemt met een betrouwbare btw-administratie.

 

Deze drie workshops in één dagdeel:


maandag 25 juni

10.30-14.00
1e middellandstraat 103
waardebepaling achteraf

Aanmelden